background

BIJ CALAMITEITEN: 06-22487273

Heeft u een (nieuw) riool nodig?

Wij kunnen het voor u aanleggen!

Rioolaanleg en onderhoud.


Heeft u een riool nodig? Dan kunt u dit het beste laten plaatsen door professionals. Het aanleggen van een riool is namelijk een precisieklus, waar vakkundigheid en ervarenheid vereisten zijn.

MVT-Riooltechniek kan uw riool op een kwalitatief goede en duurzame manier voor u aanleggen.

Rioolaanleg

Het vervangen van een riolering komt aan de orde wanneer regelmatig klachten optreden met betrekking tot verstoppingen, stank- en wateroverlast. Wij kunnen het gehele traject van het vaststellen en lokaliseren van het probleem tot een deugdelijke oplossing voor u uitvoeren. MVT Riooltechniek is dé expert voor riool oplossingen. Bijkomende werkzaamheden zoals grondwerk, hak- breekwerk, herstellen van bestratingen en het afvoeren van puin en overtollige grond kan door ons worden uitgevoerd. Voor brede riooltechniek in (Midden-) Limburg kunt u bij ons terecht.


Locaties

Wij werken hoofdzakelijk in en om in de gemeente Leudal (o.a. Heythuysen, Haelen, Roggel, Horn, Neer, Baexem, Ittervoort, Grathem, Buggenum, Heibloem, Nunhem, Kelpen-Oler) en Roermond. Voor riooltechniek in Midden-Limburg bent u dan ook bij MVT-Riooltechniek aan het juiste adres.


Rioolonderhoud

Alles wat u door de gootsteen of de wc spoelt, komt in het riool terecht. In de meeste gevallen is het riool daar ook voor bedoeld, maar in sommige gevallen juist niet. En dan is dat schadelijker dan u denkt. Gebruik daarom het riool alleen waarvoor het is bedoeld.


Vet stolt en doekjes hopen op. Dit leidt tot verstoppingen in huis die vaak alleen een ontstoppingsbedrijf kan verwijderen. Ook verderop in het riool kunnen problemen ontstaan, zoals vastgelopen pompen en verstopte roosters. En sommige chemische stoffen, zoals medicijnen en verf, zijn niet of nauwelijks uit het water te verwijderen.


NIET in het riool

Olie, (frituur)vet, schoonmaakdoekjes, etensresten, kattenbakkorrels, vochtig toiletpapier, maandverband, tampons, condooms, medicijnen, verf, chemicaliën, autowaswater en onkruidverdelger.

Ook bent u bij ons aan het juist adres voor de levering van PVC