background

BIJ CALAMITEITEN: 06-22487273

Waar precies zit de verstopping?

Wij brengen uw riool in kaart!

Rioolinspectie.


Wanneer precies duidelijk is waar een verstopping zit, is het een stuk eenvoudiger om deze te verhelpen. Hak- en breekwerkzaamheden kunnen vaak voorkomen worden waardoor de kosten laag kunnen blijven. Wij komen graag naar u toe om met een rioolinspectie en riooldetectie uw rioleringsproblemen in kaart te brengen.

Rioolinspectie

Als bijvoorbeeld uw toilet, doucheputje of gootsteen regelmatig verstopt raakt, is alleen een rioolreiniging niet meer voldoende. Met een rioolinspectie kunt u uw riolering laten nakijken. Met een camera-inspectie wordt de reden van uw herhaaldelijke afvoerverstopping duidelijk.


Verschillende camera's kunnen gebruikt worden om zowel kleine als grote afvoerbuizen van binnen te bekijken. Haarscheuren, breuken en obstructies worden tot in detail weergegeven en vastgelegd.


Wij leggen de opnames vast en sturen deze, desgewenst, naar u toe. Door de compacte apparatuur houden wij de kosten laag, wat ook in uw voordeel is.


Rookinspectie

Wanneer er kleine scheurtjes in het riool zitten, die moeilijk zijn om te vinden, dan maken we gebruik van rook. Met behulp van een rookgenerator worden zo lekkages ontdekt. Vervolgens worden deze lekkages vakkundig gerepareerd en hersteld.


Riooldetectie

Wat te doen als er meer aan de hand is dan de gebruikelijke vet- of zeepafzettingen? Of als de hardnekkige obstructie niet opgelost kan worden met bijvoorbeeld een freesmachine? Dan is het handig als u erachter kunt komen wat de oorzaak van een terugkomende verstopping is.


Wij werken zeer nauwkeurig en breken uw vloer niet willekeurig open. Met speciale detectie- en camera-apparatuur sporen we het probleem in uw leidingstelsel op.


Met zo min mogelijk reparatiewerkzaamheden worden de problemen aangepakt voor een betaalbare prijs.

Ook bent u bij ons aan het juist adres voor de levering van PVC