background

BIJ CALAMITEITEN: 06-22487273

Overlast door een verstopping?

MVT-Riooltechniek lost het voor u op!

Onstoppen en reinigen van riolering en afvoer.Wanneer een afvoer of riolering niet meer goed werkt kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Obstructies, vet- of zeepafzettingen zijn vaak de oorzaak van de verstopping, maar ook een verzakking of breuk kunnen de aanleiding zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde apparatuur bij een rioolinspectie wordt de exacte plaats van het probleem opgespoord, vervolgens kan dan het probleem worden aangepakt.

Verstopping

Een verstopt doucheputje, het toilet dat niet goed doorspoelt of de gootsteen waarin water blijft staan.

Eén ieder heeft wel eens overlast van een verstopping.


In sommige gevallen kunt u het eenvoudig zelf oplossen met een gootsteenontstopper. Maar als de problemen hardnekkiger zijn en de huis-tuin-en-keukenmiddeltjes niet meer werken, wat dan?


De oplossing ligt bij het vinden van de oorzaak. Veelal ontstaan de problemen door vetafzetting of zeepaanslag, maar in ernstigere gevallen zit er een breuk in een van

de leidingen of is er sprake van een verzakking.


Toilet, wastafel of gootsteen verstopt?

Ook voor kleinere verstoppingen helpen we u graag. Heeft u bijvoorbeeld een verstopt doucheputje of loopt de keukenafvoer niet meer goed! Ook dan kunnen we het probleem verhelpen.


Stankoverlast

Heeft u last van een onverklaarbare stank in huis? Een leegstaande sifon of een ongebruikte afvoer kunnen dan de boosdoeners zijn. Problemen die dus makkelijk opgespoord kunnen worden.


Soms wordt stankoverlast echter veroorzaakt door een breuk in de riolering. De vieze lucht ligt dan ver van de oorsprong vandaan en een rioolreiniging lost niets op. Met een rookgenerator sporen we de locatie van de breuk voor u op.


De rook dringt zich via de breuk naar buiten waardoor de precieze plek zichtbaar wordt. Een rioolreparatie is nodig om de buis te herstellen en de stankoverlast te doen oplossen.

Ook bent u bij ons aan het juist adres voor de levering van PVC