background

BIJ CALAMITEITEN: 06-22487273

Bedrijfsmatig een rioolprobleem?

Uiteraard staat MVT-Riooltechniek ook voor zakelijke gebruikers klaar!

Riooltechniek voor zakelijke gebruikers.


Goed voor de dag komen. Voor bedrijven en organisaties zit dat al in kleine dingen. Wij vinden dat onze bijdrage daar een belangrijke ondersteuning in kan zijn. En gezien onze ervaringen is het mooi om te zien dat ook onze zakelijke klanten dat onderschrijven.

Voorkomen is beter dan genezen!

Goed onderhoud voorkomt ongemak. Wij hebben op het gebied van riooltechniek voor elk aspect kennis en aandacht. Een goede riolering en onderhoud hiervan voorkomt problemen. Mocht het dan toch mis gaan dan kunt u vertrouwen op onze deskundige dienstverlening.


Wat kunnen we voor u betekenen?

Er is een scala aan diensten die we de zakelijke markt aanbieden.

Een greep daaruit:

✓ Periodiek onderhoud

✓ Leveren en installeren van rioleringen

✓ Bij calamiteiten, staan we direct voor u klaar

✓ Levering en plaatsing van vetafscheiders


Onderhoudscontracten

Ook bieden wij onderhoudscontracten, want u wilt toch altijd een schone riolering? We richten ons vooral op bedrijven, bijvoorbeeld de horeca gelegenheden. Omdat hier regelmatig veel mensen komen is de afvoer natuurlijk veel sneller verstopt. Het contract voorkomt verlies aan inkomsten bij problemen aan uw riolering. Wij stellen voor om periodiek uw riolering te reinigen, de frequentie hiervan is afhankelijk van hoe regelmatig uw riolering wordt gebruikt en hoe gevoelig deze is voor vervuiling.


Een hogere of lagere frequentie is natuurlijk mogelijk. Deze werkzaamheden kunnen in overleg plaatsvinden op het voor u juiste moment, bijvoorbeeld in een vakantieperiode of buiten openingstijden.  Het opstellen van een onderhoudscontract doen wij in overleg met u. Wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden vrijblijvend met u te bespreken. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een betrouwbaardere riolering en lagere kosten.

Ook bent u bij ons aan het juist adres voor de levering van PVC